НАЧАЛО      ЗА НАС      ЗА НАШАТА РАБОТА      ФОРМУЛЯР      КОНТАКТИ

 

 

 

 

  

      

 

 

 

Брачна агенция Марияна Глеуе не търгува с адресите на дамите от България и не продава видеокасети с техни записи. Брачна агенция Марияна Глеуе  отнася изключително отговорно и спазва абсолютна дискретност при боравенето с данните и снимките на дамите.Никой няма да получи името, адреса и телефона на дамата преди тя да даде изричното си съгласие за това. Дискретност, компетентност и отговорно отношение са водещи критерии в нашата работа.

Ние провеждаме лични разговори с всеки наш клиент и изясняваме какви са неговите изисквания, какви качества очаква той да притежава бъдещата му съпруга и т.н. и с оглед на това му представяме портрети на дами,записани при нас. Ако господинът прояви интерес към някоя от тях, то тогава ние я уведомяваме и й изпращаме копие от снимките му и също така негов кратък словесен портрет.

Дали желае да се запознае с тази господин и да осъществи контакт с него решава ДАМАТА. Ако тя е съгласна, ние уведомяваме господина и тогава той може да направи първата крачка -чрез писмо,по телефон или чрез e-mail. Най- предпочитаният път обаче е електронната поща.

И така всичко е в ръцете на двамата.

 

 

В случай,че нямате интернет адрес Ви препоръчваме да си направите такъв,тъй като ние ще контактуваме с Вас изключително чрез e-mail.

Другата възможност е запознанството да стане във Вашия град, или където пожелаете.

За всички дами записването в агенцията е безплатно!

Те обаче трябва да имат поне минимални познания по един от следните западни езици: немски, френски или английски.

И така: ако желаете да намерите своя бъдещ брачен партньор в Германия, Швейцария, Австрия или Люксембург и решите да се запишете при нас в Агенцията - какво следва да направите?

Моля разпечатайте и попълнете формуляра с лични данни и ни го изпратете заедно с няколко Ваши актуални цветни снимки-портретна /чертите на лицето Ви да се виждат добре/ и също така и в цял ръст. Изключително важно е на снимките да изглеждате добре - усмихната и ведра. Усмивката, веселият характер, чувството за хумор са много ценени качества тук.

От снимката нашите господа ще получат първото си впечатление и в голяма част от случаите то е решаващо, дали ще поискат да осъществят контакт с Вас. Много често господата идват при нас с желанието да се запознаят с конкретна дама,чийто портрет са видели в сайта на агенцията ни. Вероятността дамата да бъде по-бързо забелязана и да намери подходящия за нея партньор е по-голяма,когато снимката й е в сайта на агенцията. Включването на снимките на дамите в сайта на швейцарската брачна агенция става с изричното съгласие на дамите.

Попълнения формуляр и снимките си ни изпратете на пощенския адрес на агенцията, по интернет или по факс.

Разбира се,не е възможно на това място да отговорим на всички въпроси,засягащи деликатната материя при намирането на брачен партньор.Затова, ако желаете да получите повече информация, влезте в контакт с нас. Ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да намерите партньора, за когото сте мечтали и ще Ви подкрепим по пътя към Вашето щастие!

Желаем Ви успех!

Ние сме с ваc!

                                                                                            web design